Boviken Alltjänst AB är ett erfaret och komplett byggföretag som utför alla de vanligt förekommande byggarbeten vid: Nybyggnationer, renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader. Vi har även stor erfarenhet i köks och badrumsbyten.

Ert Lokala byggföretag i Enköping

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Enköpings kringliggande kommuner med omnejd. Vi har inga begränsningar i storlek på de entreprenader som vi kan åta oss. Företaget har genom professionellt genomförda arbeten, god kommunikation, servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med många återkommande kunder samt via rekommendation.

Trygghet med Totalentreprenad

Boviken Alltjänst AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör. Vid byggnationer av hus, till större ombyggnader samt mindre arbeten och renoveringar. Med många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra yrkesskickliga hantverkare inom respektive område som vi samarbetar regelbundet med. Tack vare det förtroende våra nöjda kunder givit oss har vi även haft äran att få vara med i Bygglov.

Kvalitet i allt vi gör

Boviken Alltjänst AB använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Välkommen att kontakta oss för ett hembesök och kostnadsfri offert vid ditt nästa byggprojekt kring Enköping!